Ontspanningsmassages bijvoorbeeld Balinese massage

Breuss-massage is een specifieke ontspanningsmassage voor de onderrug en voor de spieren die aan de bovenzijde van het bekken hechten. Ook de spieren rond het S I gewricht worden behandeld.

Breuss massage is ontwikkeld door de Oostenrijker Rudolf Breuss. Hij bemerkte dat een rustige massage, in een bepaalde richting langs de wervelkolom pijnverlichting gaf aan cliënten met onderrugklachten.  De massage wordt met een lichte druk in een langzaam tempo gegeven.  Tijdsduur is circa 30 tot 35 minuten. Met een speciale massageolie op basis van St.janskruid wordt er een ontspanning in de onderrug gecreëerd.
Wanneer sportmassage te belastend is of als minder prettig ervaren wordt, is de Breuss massage is een heerlijke ontspannende massage die helpt bij klachten van de onderrug en S-I gewricht. Breussmassage een echte aanrader.

LOMI-LOMI Massage

Lomi-Lomi massage is een ontspannende massage uitgevoerd voornamelijk met de onderarmen. Een heerlijke massage uitgevoerd van het hoofd t/m de tenen en terug. Lomi lomi komt uit Hawaï en is daar een geheel ritueel. Bij Tijd voor Spieren doen we het massagegedeelte. Een heerlijke ontspanning voor de spieren in de handen , voeten, rug/nek/schouders, buik benen en billen. De massage duurt ca. 55 minuten. Je ligt comfortabel, afgedekt met handdoeken en in alle rust worden de spieren gemasseerd.

Balinese Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage volgens de traditie afkomstig van de leefgemeenschap rond de rijstvelden van Bali. Na een dag hard werken werden daar alle spieren van het lichaam in een gelijkmatig tempo gemasseerd, de huid gestimuleerd en met behulp van rekken en strekken wordt er weer ontspanning gecreëerd in het hele lichaam. De massage duurt ruim een uur en is van top tot teen.

Lees ook de recensie op de facebook pagina van Tijd voor Spieren.